BETAALMETHODEN

Als u via onze website bestelt dan betaalt u uw bestellingen veilig en betrouwbaar. Nadat u op de website hebt aangegeven de bestelling te willen betalen komt u in het betaalscherm van  Stichting Molly Payments. Mollie maakt betalingen beter voor iedereen. Hun producten en API zijn compleet, intuïtief en veilig, voor verkopers, consumenten en developers.

Betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Bankoverschrijving

Via overschrijving: U kunt het totaalbedrag overmaken op ons rekeningnummer onder vermelding van uw bestelnummer. In dat geval gaan wij pas tot de verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 1-2 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de website vermeld staan.

Bankgegevens:

Tenaamstelling: Sunpool

IBAN: NL 61 INGB 0003376656