Retourneren en ruilen

Neem altijd eerst contact met ons op wanneer u graag een product wilt retourneren of ruilen. Neem contact op  met het contactformulier of stuur een mailtje naar het volgende e-mailadres: info@sunpool.nl

U kunt bij ons altijd rekenen op een goede service en klantvriendelijkheid.
Mochten de artikelen niet voldoen aan uw verwachtingen dan kunt u het product ongebruikt, onbeschadigd en voldoende gefrankeerd, retour sturen.
Retourneerden is op kosten van de koper en wij vergoeden alleen de kosten van de producten, dus exclusief de verzendkosten.
Artikelen dienen ten aller tijden in de originele verpakking te worden geretourneerd.
Het artikel mag niet uit de verpakking! Voor ruilen geldt hetzelfde.
Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde producten. Vraag daarom altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Indien een artikel bij aankomst beschadigd blijkt, dan dient u dit direct telefonisch of per mail aan ons te melden. We zoeken dan samen met u voor een passende oplossing.

Retourzendingen dienen binnen 7 dagen na ontvangst te worden teruggestuurd.
Retourzendingen moeten worden gestuurd naar het volgende adres:

Sunpool Hoogeveen

De Vos van Steenwijklaan 66

7902NT Hoogeveen

Indien u een pakket naar ons stuurt, bewaart u dan altijd het afgiftebewijs dat u van de transporteur krijgt. Mocht uw zending zoek raken dan kunt u met uw afgiftebewijs aantonen dat u een retourzending heeft gedaan.

Zodra wij een zending retour ontvangen dan wordt deze onmiddellijk gecontroleerd of de artikelen gebruikt zijn. Mochten wij dat constateren, dan wordt het bedrag alsnog in rekening gebracht.
Indien wij in dat geval uw retourzending niet accepteren of omdat de retourtermijn is verstreken, en u wilt alsnog de geretourneerde goederen teruggestuurd krijgen dan brengen wij opnieuw verzendkosten in rekening om de goederen naar u terug te sturen, welke vooraf betaald dienen te worden.

Wij zullen zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na volledige afhandeling van de retourorder u het openstaande bedrag crediteren.

Indien u de zending toch ongefrankeerd terug stuurt, zal het geweigerd worden.

De verzendkosten zijn, zoals in onze algemene voorwaarden bepaald, namelijk altijd voor uw eigen rekening, zowel voor het naar u toesturen, als het eventueel terugsturen.